Formule 1

McLaren F1 werkt aan de kleine details in het nieuwe contract van Fernando Alonso

Uitgegeven door Wim Boekel • 11 oktober 2017 05:36 • Print artikel

WOKING - Met de komst van de Renault-motoren naar McLaren en het vertrek van Honda, leek de aankondiging van Fernando Alonso voor 2018 een kwestie van tijd. Inmiddels wacht men nog altijd op de aankondiging van de Spaanse F1-coureur bij het team uit Woking.

207 Formule 1  Fernando Alonso


Volgens teammanager Eric Boullier werkt zijn team op het moment aan de kleine details in het contract met Fernando Alonso, zo meldt Crash.net. Een update rondom een verlenging moet rond de Grand Prix van de Verenigde Staten gaan komen. Het lijkt er op dat de coureur zich richt op een contract van één jaar, om te beoordelen hoe de McLaren-Renault aankomend jaar is, nadat Honda de laan is uitgestuurd na drie ongelukkige jaren van onbetrouwbaarheid en slechte prestaties. Een andere reden is waarschijnlijk dat diverse contracten na 2018 vrijkomen, waaronder de stoeltjes bij Mercedes.

Op dit moment lijkt McLaren-Renault de enige resterende optie voor de Spanjaard om in 2018 Formule 1 te rijden. Alonso weigerde nog niet zo lang geleden het tekenen van een nieuw contract, ondanks dat hij zei dat hij kort na de zomerpauze zijn plannen voor de toekomst gereed had.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS