Formule 1

Max Verstappen tweede Nederlandse F1-coureur bij Red Bull: "Hype rond Max zal.."

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 6 mei 2016 08:13

Max Verstappen is de tweede Nederlandse coureur die voor Red Bull Racing gaat racen. Aan het einde van 2006 reed Robert Doornbos drie races voor de Oostenrijkse renstal, hij volgde destijds Christian Klien op. Verstappen is nu de vervanger van Daniil Kvyat. Doornbos vindt het ongelofelijk leuk dat Max nu al de overstap maakt naar een topteam in de Formule 1.


"Dit is onwijs gaaf. Zeker voor de fans. Die waren er altijd al en juichten ook om een Minardi op P16. Nu mogen ze binnenkort misschien juichen om een podium", verklaarde Robert Doornbos op Ziggo Sport. "De hype rond Max zal alleen maar groter worden en dat is voor ons allemaal, ook bij Ziggo Sport, prachtig om te merken. Ik las de geruchten , toen was het nog even afwachten. Maar dit is een gouden kans voor Max, ik begrijp duizend procent dat ze deze mogelijkheid grijpen. Red Bull kende hem al, ze weten hoe goed hij is. Ze wilden hem zo lang mogelijk binden en zekerheid bieden door hem in de beste auto te zetten."

Overstappen op Ziggo Sport, meer snelheid, Replay TV en gratis Formule 1!
Ziggo voert een snelheidsverhoging door voor de Ziggo Pakketten met Connect Max. De snelheid van deze nieuwe pakketten gaat omhoog van 200Mbit/s naar 300Mbits/s download- en 30 Mbit/s uploadsnelheid. Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen. Dit seizoen zijn alle Formule 1-races rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS