Formule 1

Max Verstappen richt focus op Montreal en kapt alle vragen over Monaco af: "Om eerlijk te zijn..."

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 9 juni 2017 05:34

Met de Grand Prix van Canada in het vooruitzicht aanstaand weekend wil Max Verstappen zijn motivatie om goed te scoren niet laten verpesten met herinneringen aan de race in Monaco twee weken geleden. Max Verstappen heeft de gebeurtenissen van de GP van Monaco achter zich gelaten. Verstappen was furieus na een mislukte undercut op Vatteri Bottas tijdens de pitstop. De Limburger zag zijn teamgenoot die op dat moment achter hem zat, doorstoten naar een podiumpositie.

Formule 1 2017 Max Verstappen


Via de boordradio in zijn RB13 was duidelijk de frustratie en boosheid bij Verstappen te horen. Nu twee weken later wil hij dit graag achter zich laten en zich richten op de race voor zondag en niet veel meer nadenken over het pitstopdebacle. “Ik ben er nog steeds niet blij mee", zei Verstappen tegen het Engelse Autosport.com. "Maar je kunt er niets meer aan veranderen. Ik heb na Monaco even niet zoveel aan racen gedacht. Ik heb tijd doorgebracht met familie en vrienden en nu gaan we proberen om het hier in Canada beter te doen.”

Op de vraag of Verstappen in de gaten had dat het niet goed gelukt was met de strategie na de pitstop, antwoordde de jongste Formule 1 winnaar ooit: “Het is moeilijk voor mij om te zien. Ik weet niet wie er achter me zit en weet niet wie er pitstops aan het maken zijn. Ik volg de aanwijzingen van het team. Om eerlijk te zijn wil ik het er verder niet meer over hebben. Het is gebeurd.”

Start F1 GP Spa Francorchamps


Heb je ook zo'n zin om de auto's in het echt te zien. Wil jij ook erbij zijn? Wacht dan niet te lang met boeken, want de mooie plaatsen worden in snel tempo geboekt. Op is op! Kijk HIER voor alle informatie over alle mogelijkheden qua tickets naar de Formule 1 Grand Prix van Spa–Francorchamps!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS