Formule 1

Max Verstappen geeft tekst en uitleg: "Spannend en opwindend, zeker omdat ik.."

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 24 februari 2016 15:55

Het was een zeer drukke dinsdag voor Max Verstappen op het circuit van Barcelona. De Nederlander nam het stuur over van Carlos Sainz en reed 121 rondjes met de nieuwe STR11. Hoewel de 18-jarige Limburger niet tot geweldig snelle tijden kwam, is hij wel tevreden over zijn eerste testdag van het seizoen. Vooral het gevoel in de auto en de invloed van de Ferrari krachtbron noemde Verstappen bemoedigend.


Max Verstappen: "Het was prettig om weer in de auto te zitten na drie lange maanden wachten op deze dag! De eerste rondjes waren zeer spannend en opwindend, zeker omdat ik benieuwd was naar de nieuwe motor. Het was goed om te voelen hoe die werkte en het voelde meteen goed. We reden veel rondjes, wat zeer belangrijk is voor het team maar zeker ook voor mijzelf. Over het geheel genomen was het een zeer positieve dag. Als je naar de tijdenlijst kijkt, zou je dat misschien niet zeggen, maar we focussen ons niet op snelle tijden voor het moment. Ik ben blij!"



De Formule 1 Grands Prix met Max Verstappen en co zijn voor de Ziggo Sport 1 kijkers live te volgen op het gratis TV kanaal Ziggo Sport Totaal. Nog geen Ziggo Sport? Wil jij ook over op Ziggo voor het gratis Sportkanaal? Ziggo en Sport 1 en de Formule 1. Bekijk HIER alle informatie over de mogelijkheden met Ziggo en Sport 1! Profiteer NÚ van de aanbieding van het alles in één-pakket!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS