Formule 1

Max Verstappen: "Altijd uitdagend om vanaf hoge snelheid een langzame bocht in de duiken en.."

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 21 april 2017 14:29 • Print artikel

Max Verstappen maakt zich op voor de volgende race! Het weekend van 28 tot en met 30 april staat in het teken van de Formule 1 Grand Prix van Rusland in Sochi. Het circuit wat dwars door het Olympisch dorp gaat is er eentje die Max Verstappen en zijn RB13 wel goed ligt. De Red Bull Racing coureur blikt alvast vooruit. “Het is een interessante baan. Ondanks dat er veel lange rechte stukken zijn, hebben Red Bull Racing en Scuderia Toro Rosso het er in het verleden aardig goed gedaan", zei Verstappen.

Formule 1 2017 Max Verstappen

“Het is een speciaal circuit en nog steeds erg nieuw. Het ligt midden in het Olympisch Park en dat brengt een speciale sfeer met zich mee. De bochten zijn bijna 90 graden, wat je bijna nooit meemaakt. Het is een vlakke baan met weinig hoogteverschillen en een paar lastige remzones. Het is altijd uitdagend om vanaf hoge snelheid een langzame bocht in de duiken en het maximale uit het remmen te halen. Ik kijk er zeker naar uit om terug te keren en er een goede race te rijden.”

“Vorig jaar heb ik het centrum van Sochi bezocht. Dat was interessant en ik heb een erg mooi restaurant ontdekt, waar ik dit jaar zeker weer heen ga. Maar ik zal de naam daarvan nog maar geheim houden”, grapt Max Verstappen.

Nog maar een paar dagen tot de volgende trekking van de Staatsloterij: Kijk HIER vrijblijvend voor meer info over de speciale Koningsdagtrekking

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS