Formule 1

Martin Brundle looft Red Bull: "Meesterzet! Verstappen en Ricciardo is machtig"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 8 mei 2016 07:08

Martin Brundle vindt het een meesterzet van Red Bull Racing om Daniil Kvyat te vervangen door Max Verstappen. Dat zei de oud-Formule 1 coureur tegen Sky Sports Formula 1. Hij is vooral nieuwsgierig naar het gevecht tussen de Nederlander en zijn nieuwe teamgenoot, Daniel Ricciardo. Volgens de commentator wordt dat een mooi gevecht.


"Ze weten dat Mercedes achter hem aanzit en dat voor Ferrari hetzelfde geldt", analiseerde Brundle tegen Sky Sports F1. "Dit is dus een soort meesterzet van Red Bull, hoe hard het misschien ook lijkt voor Kvyat. Wat Verstappen betreft: Toro Rosso rijdt met een motor uit 2015, die kunnen ze niet ontwikkelen. Dus Toro Rosso gaat het lastig krijgen dit jaar. Ze willen Verstappen tevreden houden en hem aan het werk zien naast Daniel Ricciardo. Dat is een interessante combinatie, Verstappen en Ricciardo in hetzelfde team. Dat is machtig."


Overstappen op Ziggo Sport, meer snelheid, Replay TV, voordelig bellen en gratis Formule 1!
Ziggo voert een snelheidsverhoging door voor de Ziggo Pakketten met Connect Max. De snelheid van deze nieuwe pakketten gaat omhoog van 200Mbit/s naar 300Mbits/s download- en 30 Mbit/s uploadsnelheid. Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen. Dit seizoen zijn alle Formule 1-races met Max Verstappen in de Red Bull Formula One rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS