Formule 1

Helmut Marko niet spraakzaam over bonje tussen kamp Verstappen en kamp Sainz: "Toenemende onrust"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 5 mei 2016 19:27

Max Verstappen heeft de promotie gemaakt van Toro Rosso naar Red Bull Racing. Daniil Kvyat gaat in zijn plaats naar Toro Rosso. Hoewel de switch tussen de twee vooral tot stand is gekomen door het goede presteren van Max en het mindere presteren van de Rus schijnt het voor Toro Rosso ook wat interne problemen op te lossen. Zo gaf Helmut Marko van Red Bull aan dat er steeds meer gedonder en spanningen kwamen tussen kamp Verstappen en kamp Sainz. Max Verstappen troefde Carlos Sainz af op diverse vlakken. Van de Toro Rosso Games tot aan de resultaten. Zo begon het F1-seizoen in Australië gelijk al goed. En vaders komen weer op voor hun kroost.


Helmut Marko gaat er echter niet al te uitgebreid op in: "Er was sprake van toenemende onrust tussen Verstappen en Carlos Sainz. Op deze manier zijn er intern dus meerdere problemen afgehandeld."

Overstappen op Ziggo Sport, meer snelheid en gratis Formule 1!
Ziggo voert een snelheidsverhoging door voor de Ziggo Pakketten met Connect Max. De snelheid van deze nieuwe pakketten gaat omhoog van 200Mbit/s naar 300Mbits/s download- en 30 Mbit/s uploadsnelheid. Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen. Dit seizoen zijn alle Formule 1-races rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14.



 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS