Formule 1

Is Vettel in beeld bij Mercedes? Sebastian Vettel geeft reactie: "Denk dat het geen groot geheim is.."

Uitgegeven door Bas Kaligis • 5 december 2016 08:06

Sebastian Vettel heeft duidelijk gemaakt dat zijn toekomst bij Ferrari ligt. Mercedes is naarstig op zoek naar vervanging van wereldkampioen Formule 1 Nico Rosberg. Ferrari wist in 2016 geen race te winnen en Vettel's naam is één van de meest genoemde in de media na het verrassende besluit van Rosberg om te stoppen met de Formule 1.


"Ik denk dat het geen groot geheim is, dat zowel ikzelf als Kimi (Raikkonen red.) een contract voor volgend jaar hebben", vertelde de viervoudig wereldkampioen Formule 1 aan de media tijdens de Ferrari World Finals in Daytona, Florida. "Dus het moet duidelijk zijn."

"Ik weet niet wat hun plan is", zei de Ferrari-rijder over de plannen van Mercedes rond hun invulling van het beschikbare stoeltje. "Maar in ons geval, wij zijn druk bezig voor volgend jaar, want er gaat veel veranderen", doelde Vettel op de nieuwe regels voor 2017. "We zijn zeer positief over volgend jaar."

Overigens vond Vettel de beslissing van Rosberg om te stoppen een moedige. "Ik was 23 toen ik voor het eerst de titel won, dus ik had een andere manier van denken. Ik wilde er weer voor gaan en terugkijkend kan ik zeggen dat ik dat deed. Ik houd van racen en ik wil dat blijven doen", aldus Vettel vanuit Daytona.

Heeft u een eigen bedrijf ? Kijk dan eens voor Ziggo Zakelijk inclusief de Formule 1 met Ziggo Sport om dit te boeken op uw zaak? Vraag HIER vrijblijvend Ziggo Zakelijk Direct Advies

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS