Formule 1

Olav Mol over Sebastian Vettel: "Vroeger was hij nog grappig, maar hij is een azijnpisser geworden"

Uitgegeven door Alfred Bakker • 1 november 2016 11:42

Olav Mol was maandagavond in Peptalk van Ziggo Sport niet te spreken over het gedrag van Sebastian Vettel in de Grand Prix van Mexico. Naast het nodige getier over de boordradio stond de Duitse oud-wereldkampioen Formule 1 volgens de commentator niet in zijn recht om te klagen. Dat gebeurde nadat Max Verstappen in de slotfase een stuk moest afsnijden en de Ferrari-rijder voor bleef."Hij heeft hier geen punt en het zou me verbazen als hij hier geen zeer zware straf voor krijgt", zei Mol aan tafel bij Jack van Gelder, doelend op de scheldende Vettel. "Hij zat gewoon achter Verstappen, dus van een plek teruggeven was niet eens sprake."


Over twee weken spreekt Mol in een lang interview met Vettel. Of dat nog doorgaat weet hij niet. "Ik weet ook niet hoe graag hij nog met Nederlandse pers spreekt, maar dat kon ook nog maar eens het laatste gesprek worden dat Vettel en ik de komende jaren hebben. Vroeger was hij nog grappig, maar tegenwoordig zit die echt te janken. Hij is een azijnpisser geworden."

Wil je naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi op het schitterende Yas Marina Circuit? Kijk dan HIER vrijblijvend voor alle info!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS