Formule 1

Is Nico Hulkenberg de meest ongelukkige coureur op de grid? "Ik weet niet waarom, maar..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 11 januari 2017 18:56 • Print artikel

Nico Hulkenberg haalde afgelopen seizoen met Force India een mooie vierde plek in het constructeurskampioenschap binnen. Waar ploeggenoot Sergio Perez een keer het podium haalde, was dit niet haalbaar voor de Duitse coureur. Een reden om behoorlijk gefrustreerd te raken, want de coureur uit Emmerich am Rhein wordt gezien als een van de grootste talenten in de Formule 1. Hulkenberg wil er niet lang bij stil staan.

Nico Hulkenberg Force India Renault Formule 1


“Natuurlijk was het teleurstellend. Maar ik ben er moe van om er gefrustreerd over te zijn, dus lach ik er nu om”, vertelde de kersverse Renault-coureur aan ESPN. “Het is gewoon zo, ik weet niet waarom. Het had niet zo moeten zijn. Het is zonde, omdat ik zeker graag een podium voor mijzelf en het team had gehaald, maar het is niet gebeurd!”"

"Er zijn altijd reden voor, als je een incident of een moment hebt. Sommige kunnen voorkomen worden, sommige waren fouten… Maar uiteindelijk is het wat het is”, aldus de Nederlandssprekende coureur. Toch wil Hulkenberg niet gefrustreerd raken omdat hij nog niet op het podium heeft kunnen staan."

"Er waren wat momenten waar het zeker had kunnen gebeuren en we gewoon ongelukkig waren. Ik weet niet waarom, maar het is niet dat ik er over denk, dat ik het altijd ben die pech heeft. Het is gewoon het leven, hopelijk komt op een of andere manier terug op de goede manier in de komende jaren.”Formule 1 met Max Verstappen zakelijk opvoeren? Heeft u een eigen bedrijf? Kijk dan eens voor Ziggo Zakelijk inclusief de Formule 1 met Ziggo Sport om dit te boeken op uw zaak? Vraag HIER vrijblijvend Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS