Formule 1

Geheimen Mercedes en Red Bull vloeien weg naar Renault: "Nee! Zo smerig zal het niet worden"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 7 oktober 2017 06:43 • Print artikel

SUZUKA - Het vertrek van Marcin Bukowski bij de FIA is op zich geen probleem, wel dat het voormalig hoofd-techniek alle geheimen van de teams kent en deze kennis kan meenemen en gebruiken als hij voor een team gaat werken. Naar verwachting gaat Bukowski aan de slag bij Renault. Met de kennis die hij heeft, kan dit een hoop voordeel opleveren. Op dit moment mag Bukowski drie maanden niet actief zijn, Red Bull Racing maakt zich hier zorgen om en vindt die periode te kort. Mercedes AMG Petronas steunt hier zijn rivalen in en zegt dat zes maanden het minimum moet zijn.

Formule 1 2017


Op de vraag van Sky Sports of het een gang naar de rechtbank wordt als men het komende jaar iets op de Renault ziet verschijnen wat alleen maar mogelijk is op aangeven van de kennis overgedragen door de voormalig FIA-man zei Mercedes-teambaas Toto Wolff: "Nee! Zo smerig zal het niet worden."

Bekijk onderstaande video voor een interview van Sky Sports met Toto Wolff en Niki Lauda over de zaak Mica Bukowski en waarom de situatie zo heikel is.


Nog maar een paar dagen tot de volgende trekking van de Staatsloterij. Vergeet hem niet weer, of denk eens aan automatisch meespelen...

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS