Formule 1

Frédéric Vasseur racing director in nieuwe structuur bij Renault F1-team?

Uitgegeven door Pasquinel Neys • 28 januari 2016 10:12

Het Franse Renault Formule 1 fabrieksteam zou worden geleid door Frédéric Vasseur. De Fransman die verantwoordelijk was voor de start van het succesvolle ART Grand Prix team (gestart als ASM) zou door verschillende bronnen getipt zijn als nieuwe racing director. Een officiële bevestiging is er nog niet maar de geruchten worden aangewakkerd door de opvallende afwezigheid van Vasseur tijdens de verschillende persuitingen. Teammanager Sebastian Philippe zorgt in plaats van Vasseur voor de nodige quotes bij de pers.


Renault zal op 3 februari in het Technocentre Renault in Guyancourt nabij Versailles meer bekend maken over het team en wie zij als verantwoordelijken in de nieuwe structuur van Renault F1 aanstellen.



Magazijnverkoop: nu 21% extra korting!Koopjedeal geeft al flinke korting van 30 % tot 70%, maar profiteer vandaag van de extra korting via de BTW Vrij actie! Maar liefst 21% extra korting! Bekijk HIER de actiepagina en wacht niet te lang, want Op = Op! Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2016 en alleen op geselecteerde artikelen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS