Formule 1

Familie en management blijven onduidelijk over medische status Michael Schumacher

Uitgegeven door Wim Boekel • 17 februari 2016 07:52

Het is ruim twee jaar geleden dat Michael Schumacher hersenletsel op liep tijdens een ski-ongeval in Meribel. De zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 is nog steeds herstellende van zijn ongeval en geregeld komen er tegenstrijdige berichten naar buiten. Na zijn ongeval verbleef de voormalig coureur maandenlang in een kunstmatige coma in het ziekenhuis van Grenoble, voordat hij naar een revalidatiekliniek vertrok. Sinds 2014 wordt de oud Ferrari F1-coureur in zijn huis behandeld onder het toeziend oog van zijn familie.


De familie laat zich niet uit over de toestand van de Duitser en recent zei voormalig Ferrari-president Luca di Montezemolo: “Ik heb nieuws, maar het is niet zo goed als je gehoopt zou hebben.”

Sabine Kehm, de woordvoerster van Michael Schumacher, was wederom weinig spraakzaam tijdens de opening van een tentoonstelling ter ere van Michael Schumacher in Marburg. “Natuurlijk, we missen Michael op dagen als deze”, zei de manager tegen AAP. “Helaas kunnen we weinig veranderen aan wat er is gebeurd.” Waar zij slechts aan toevoegde dat men alleen kan hopen dat: “Hij op een dag weer terug is.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS