Formule 1

Daniil Kvyat wil er niet op in gaan: "Veel politieke spelletjes achter de schermen"

Uitgegeven door Wim Boekel • 22 mei 2016 20:05

Daniil Kvyat moest zijn plekje bij Red Bull afstaan aan het aanstormende talent Max Verstappen voorafgaande aan de Grand Prix van Spanje. De Nederlander bewees het gelijk van het management van de energiedrankenfabrikant en pakte prompt de overwinning in Barcelona. De Rus vertelt nu over de wissel dat er heel veel politieke spelletje op de achtergrond plaatsvinden.



Wanneer de huidige Toro Rosso F1 -coureur door het Engelse Autosport.com wordt gevraagd naar de beslissing, reageert hij: “Formule 1 is niet alleen wat je doet op de baan. Er vindt veel achter de schermen plaats, maar ik wil dat niet nu bespreken in dit interview", zei Kvyat tegen Autosport.com. "Ik heb wat meer geleerd en ik heb een erg lang geheugen. Ik ga deze beslissing van hen onthouden. Nu ben ik bij Toro Rosso, het team waar ik veel van hou en het lijkt op een wederzijds gevoel. Het lijkt er op dat we een groot potentieel hebben en al met al, het kan een goede stap voor mijn carrière zijn.”



De beste dagdeals met grote kortingen! Elke dag nieuwe dagaanbiedingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer hier van hoge kortingen op deze koopjes. Bekijk de beste dagaanbiedingen van vandaag!!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS