Formule 1

Christian Horner neemt het op voor Max Verstappen: "Hij kan inhalen, hij kan racen"

Uitgegeven door Wim Boekel • 13 mei 2016 18:36

Max Verstappen maakt zondag in Barcelona zijn Formule 1-racedebuut voor Red Bull. De carrière van de jongeling gaat als een komeet en na slechts één jaar Toro Rosso en vier Grands Prix komt hij uit voor de hoofdmacht van de energiedrankenfabrikant. Toch twijfelen enkelen in de paddock of het niet te vroeg is voor Max Verstappen. De talentvolle Verstappen heeft sinds zijn komst in de F1 erg volwassen gereden en was hij vaak de smaakmaker in een race. Daarom twijfelt teambaas Christian Horner niet of het te vroeg is voor de Limburger.


“Sommige mensen zeiden dit toen hij binnenkwam met 16 en ik denkt dat hij heeft bewezen dat hij op dit moment één van de meest opwindende rijders in de Formule 1 is en ik denk dat hij gedemonstreerd heeft dat hij een grote hoeveelheid aan natuurlijk talent heeft, waarvan een grote natuurlijk; hij kan inhalen, hij kan racen”, vertelde de Brit tegenover Fox Sports.

“Hij heeft heel veel te leren, maar hij heeft een erg volwassen hoofd op jonge schouders en zeker alles wat ik tot nu toe in zijn ontwikkeling zie, maakt een enorme indruk op me. En die curve gaat door.”

Max Verstappen aanmoedigen bij de Formule 1 Grand Prix van Spa–Francorchamps! Informatie Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS