Formule 1

Daniel Ricciardo viert podium tot afgrijzen van Lewis Hamilton: "Daar zit serieus veel tenenkaas"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 12 juni 2017 06:45

MONTREAL - Tijdens de podiumceremonie na de Grand Prix van Canada op het Circuit Gilles Villeneuve in Montreal was Sir Patrick Stewart, beter bekend als Captain Picard uit de science-fiction serie Star Trek, de persoon die de interviews afnam bij Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en Daniel Ricciardo. Het was de teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull Racing-coureur die de show stal met het nuttigen van een 'shoey'. Op uitnodiging van de Australiër en tot afgrijzen van Hamilton, nam Steward ook een slok.

Formule 1 2017 Daniel Ricciardo





Patrick, die momenteel in Canada aan het filmen is, was een gast van Mercedes AMG Petronas tijdens de Grand Prix van Canada, Sky Sports-presentator Martin Brundle had eerder een interview met hem voorafgaand aan de prijsuitreiking. Maar de acteur kwam terug om de interviews met de finalisten af te nemen. Ricciardo, die als derde finishte, vierde zijn blijdschap met een shoey op verzoek van het publiek.

Formule 1 2017 Daniel Ricciardo


"Er is iets wat ik moet doen", zei Ricciardo voordat hij zijn schoen uittrok en deze met champagne vulde. Hij leegde hem in één teug, tot vreugde van de grote schare fans. Als grap bood Ricciardo de 76- jarige acteur een 'glas' waarop Patrick de aangeboden schoen aannam. De Red Bull-coureur trok daarop zijn tweede schoen uit en vulde deze voor de acteur. Dit tot afgrijzen van Hamilton. "Kijk hoe bezweet zijn voeten zijn", zei de Brit van Mercedes. "Daar zit serieus veel tenenkaas."




 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS