Formule 1

Daniel Ricciardo breekt zwijgen over interesse Ferrari F1: "Ik sta op hun short-list"

Uitgegeven door Wim Boekel • 29 juni 2016 11:08

Daniel Ricciardo wordt opnieuw genoemd als een van de potentiële kanshebbers om Kimi Raikkonen bij Ferrari te vervangen. De Red Bull F1-coureur heeft nu gezegd dat als hij een goed aanbod krijgt, dit niet gaat afslaan. De Aussie staat volgens de geruchtmolen op de lijst als vervangers voor de Iceman. Het contract van de 26-jarige loopt eind 2017 af bij Red Bull en daarmee is een transfer van Daniel Ricciardo van Milton Keynes naar Maranello een reële optie. Vettel gaf onlangs al aan geen probleem met zijn voormalig teamgenoot te hebben, als deze naar Ferrari zou komen.


“Ik heb begrepen dat als ze veranderingen gaan doen, ik een coureur ben die op hun short-list staat. Ze hebben niks duidelijk gemaakt aan mij. Er is niet gebeld met: ‘We gaan Kimi er uit gooien, we willen jou, kun je dat doen met je contract?’ ofzo...”, aldus de coureur tegen het Engelse Autosport.com. De stoelendans is weer opgelaaid, want volgens Helmut Marko van Red Bull staat Ricciardo voorlopig nog onder contract.

Kijk de GP van Oostenrijk op de Red Bull Ring: Overstappen op Ziggo Sport, voordelig bellen, download- en uploadsnelheid, meer snelheid internet en gratis Formule 1!
Ziggo voert een snelheidsverhoging door voor de Ziggo Pakketten met Connect Max. De snelheid van deze nieuwe pakketten gaat omhoog van 200Mbit/s naar 300Mbits/s download- en 30 Mbit/s uploadsnelheid. Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen. Dit seizoen zijn alle Formule 1-races rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS