Formule 1

Daar komen de Chinezen? Duitse media spreekt van tweede Formule 1-team uit China

Uitgegeven door Wim Boekel • 29 juni 2017 06:59

De geruchten gaan dat een tweede partij uit China interesse heeft in de Formule 1. Recent werd er bij de Kamer van Koophandel in London de naam van het bedrijf ‘China F1 Racing Team Limited’ vastgelegd. Daar is volgens het Duitse Auto Motor und Sport nu nog een partij uit China bijgekomen.

Racing China F1

Volgens het Duitse magazine wil de Chinese partij gaan samenwerken met een Spaanse Formule 2-team om de business in de Formule 1 op te bouwen. Dit moet Racing Engineering of Campos Racing worden. Zowel de FIA als de eigenaren van de Formule 1, Liberty Media maken er ook geen geheim van dat men graag nieuwe teams op grid wil zien komen. Na het vertrek van Manor Racing, ziet men het veld graag weer groeien naar 24 auto’s.

Een uitbreiding van de grid in 2018 is inmiddels niet meer mogelijk. Een geïnteresseerde partij moet de FIA overtuigen dat ze de benodigde technische en financiële middelen hebben om een competitief team in te zetten.



Op zoek naar de leukste aanbiedingen? Profiteer nú van de aantrekkelijke kortingen. Neem lekker de tijd om online op zoek te gaan naar een super aanbieding. De beste deals en leukste week-specials: Bestudeer de aanbiedingen eens, overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. RaceXpress.nl tipt haar bezoekers dagelijks op nieuwe dagdeals. Bekijk hier de vele duizenden verschillende aanbiedingen voor op vakantie, voor in de tuin, voor in huis, voor man en vrouw! Allemaal leuke hebbedingetjes en handige items! Een nieuwe dag, nieuwe aanbiedingen met grote kortingen op Aliexpress

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS