Dakar

Toro Rosso geslaagd met STR12 voor crashtest: nieuwe hoop met gloednieuwe Renault-motor

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 14 januari 2017 08:48 • Print artikel

Scuderia Toro Rosso is met hun nieuwe bolide, de STR12, voor de FIA crashtest van het aanstaande Formule 1 seizoen van 2017 geslaagd. Het team uit Faenza heeft geen veranderingen gemaakt aan hun line-up van het 2016 seizoen. Sinds de Grand Prix van Spanje zitten Carlos Sainz en Daniil Kvyat in de cockpit.

Formule 1 2017 Scuderia Toro Rosso


Na het gebruik van de één jaar oude Ferrari-krachtbron in het afgelopen jaar, keert Toro Rosso terug op de grid met een gloednieuwe Renault-krachtbron onder het bodywork.

De Italiaanse aandrijving uit het voorbije jaar bracht een stagnering in progressie en ontwikkeling op het einde van het seizoen. Vrijdag jongstleden maakte het team bekend dat het 2017 chassis, de STR12, geslaagd is voor de vereiste crash test. De onthulling van de Toro Rosso bolide is in de week voorafgaand van het pre-season testen in Barcelona, deze begint op 27 februari.Formule 1 met Max Verstappen? Zakelijk opvoeren? Heeft u een eigen bedrijf? Kijk dan eens voor Ziggo Zakelijk inclusief de Formule 1 met Ziggo Sport om dit te boeken op uw zaak? Vraag HIER vrijblijvend Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS