Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Rebellion Racing in actie met oud F1-coureur Felip Nasr: "Als eerste willen we..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 22 juli 2019 09:45 • Print artikel

Voormalig F1-coureur Felipe Nasr test de Rebellion Racing LMP1 tijdens The Prologue in Barcelona. Daarmee wil het Zwitsers/Engelse team de voormalig F1-coureur van Williams en Sauber beoordelen, om het mogelijk aan de line-up voor het FIA World Endurance Championship-seizoen 2019/20 toe te voegen.

Rebellion Racing

Nasr neemt plaats in één van de twee Rebellion-Gibson R13’s. Naast de voormalig F1-coureur testen de coureurs van het vorige seizoen Bruno Senna, Gustavo Menezes en Nathanael Berthon. Verder komt nieuwkomer Norman Nato in actie.

“Als eerste willen we beslissen of we één of twee auto’s in Silverstone gaan inzetten, na de discussie die we hadden met de Automobile Club de l’Ouest”, aldus teambaas Calim Bouhadra tegenover het Amerikaanse Motorsport. “We gaan waarschijnlijk één auto inzetten, maar we zijn nog in bespreking over de tweede en we willen niet opgeven.” Na die beslissing gaat het team de line-up voor Silverstone vastleggen. Wanneer uiteindelijk het besluit valt om één auto in te zetten, dan is het wel de intentie om tijdens de races in Spa en Le Mans met twee auto’s in actie te komen. “We gaan zeker twee auto’s in Spa en Le Mans hebben, we gaan dat laten gebeuren”, zegt Bouhadra.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS