Autosport Internationiaal Singleseaters • Indy Pro Series

Fernando Alonso in de wolken: "Ik denk dat de auto er fantastisch uitziet in de 2019 McLaren Racing-kleuren"

Uitgegeven door Wim Boekel • 8 april 2019 20:12 • Print artikel

Fernando Alonso keert terug naar de Indianapolis Motorsport Speedway voor een nieuwe poging om de Indy 500 te winnen. Bij zijn debuut in 2017 lag de coureur nog aan de leiding van de wedstrijd en hij gaat nu een nieuwe poging doen om de Triple Crown of Motorsport op zijn naam te zetten.


“De onthulling van de #66 auto en livery is een belangrijk moment voor McLaren Racing op weg naar de Indianapolis 500”, zegt McLaren CEO Zak Brown. “Het vertegenwoordigt het begin van de volgende fase van ons programma en reflecteert een enorme hoeveelheid hard werk door onze specialisten van het Indy 500-team bij de McLaren Technology Centre. We kijken er naar uit om de #66 voor de eerste keer op de baan te zien op 24 april.”

Fernando Alonso is blij dat hij eindelijk de auto kan tonen aan de wereld, waarmee hij het gevecht met de bekende IndyCar-coureurs aan wil gaan. “Ik ben blij om eindelijk de #66 auto, waarmee ik met McLaren ga racen tijdens de Indy 500 in mei, mag onthullen”, zegt Alonso over zijn auto. “Het team en de McLaren-fabriek hebben erg hard gewerkt om deze auto klaar te krijgen voor onze terugkeer naar de iconische Brickyard en ik denk dat hij er fantastisch uitziet in de 2019 McLaren Racing-kleuren. Mijn hoop voor de race blijft hetzelfde, om te winnen en de Triple Crown te bereiken en ik kijkt uit naar het ontmoeten van de fantastische Amerikaanse fans, die mij zo welkom lieten voelen voor mijn eerste aanwezigheid.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS