Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Plannen 2021: Maxime Oosten en Milan Teekens via Lamborghini Young Driver Program in de Lamborghini Super Trofeo

Uitgegeven door Bas Kaligis • 30 september 2020 07:11 • Print artikel

Vanuit de kartsport doorgestroomd gaat het snel met de carrières in de autosport van Maxime Oosten en Milan Teekens. De twee boezemvrienden komen na een druk seizoen in 2019 met zowel de Super Car Challenge en Mazda MX5 Cup, dit jaar wederom uit in de Cupklasse van Mazda. Maar na afloop van de Mazda MX5 Cup-race op zondag tijdens de Gamma Racing Day werden Teekens en Oosten verrast door het team van Johan Kraan Motorsports. De jonge autosporttalenten kregen hun Lamborghini overhandigd waarmee het rijdersduo in 2021 via het Lamborghini Young Driver Program in de Lamborghini Super Trofeo gaan racen.

Milan Teekens Maxime Oosten Gamma Racing Day Lamborghini Young Driver Program in de Lamborghini Super Trofeo

Milan Teekens: “We wisten dat de auto besteld was, maar we kregen steeds te horen dat de levering langer zou duren. Toen we terug bij de tent kwamen, stonden er ineens veel mensen en een auto met een doek erover. Dit is een droom die uitkomt. Maxime en ik gaan nog ver komen in de autosport. Te beginnen komend jaar in de Lamborghini Super Trofeo.”

Maxime Oosten: “Dit is echt super vet! We wisten het niet dat we de Lambo zouden krijgen. We kijken er enorm naar uit. Sinds we elkaar kennen vanuit het karten zijn we beste vrienden en dat is doorgegaan in de autosport. Deze stap naar Lamborghini wilden we samen heel graag zetten. Daarna is het onze droom om een GT3-kampioenschap te rijden.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS