Formule 1

Olav Mol: "Ik heb even met wat bazen gepraat...en ik heb dat wat voorzichtig geroepen"

Uitgegeven door Johann Petermann • 30 april 2019 06:08 • Print artikel

In het programma Peptalk van Ziggo Sport was Olav Mol te gast om te praten over de gebeurtenissen in de wereld van de Formule 1. De commentator liet voorafgaand aan de Grand Prix van Azerbeidzjan al voorzichtig weten dat de FOM en het circuit van Zandvoort heel ver zijn in de onderhandelingen nadat hij de commercieel directeur van Liberty Media tegen het lijf was gelopen. Het zou zelfs al in kannen en kruiken zijn volgens Mol. Bij Peptalk laat Mol dan ook weten dat er binnenkort iets bekend wordt gemaakt.

Zandvoort

“Ik heb even met wat bazen gepraat en ik heb dat wat voorzichtig geroepen. Maar zij hebben inmiddels een datum in de agenda aangekruist waarbij ze wat bekend willen maken en dat zal dan ongeveer tussen 14 en 16 mei zijn. Meer weet ik er niet over”, vertelde Mol aan tafel bij Jack van Gelder.

De officiële bekendmaking laat dus nog even op zich wachten en Jack van Gelder merkt op dat directeur Jan Lammers ook zijn kaken stijf op elkaar houdt. Er zou nog wat onenigheid zijn wat betreft de financiën. Mol schat de kansen dat de Grand Prix doorgaat echter in op 85 procent. "Heel realistisch," zegt Van Gelder tenslotte.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS