Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Indrukwekkende presentatie Team WRT! Vincent Vosse: "Ik had nooit durven dromen van zo'n programma"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 22 maart 2019 07:16 • Print artikel

Donderdagavond heeft Team WRT, in zijn gebouwen te Baudour, het indrukwekkende programma voor 2019 voorgesteld. Met Tom Kristensen en John Hindhaugh (Radio Le Mans) als ceremoniemeesters, lichtten de troepen van Vincent Vosse de drie pijlers toe van het programma voor dit seizoen. Het tiende seizoen alweer in het bestaan van het team uit Henegouwen. De equipe is indrukwekkend met deelname in de sterkste competities in de autosport.

Indrukwekkend presentatie Team WRT

Naast GT3 (met de Blancpain GT Series als rode draad) en de wedstrijden voor toerismewagens (FIA WTCR - ofwel de wereldbeker voor Toerismewagens - en TCR Europe), voegt Team WRT namelijk dit seizoen ook DTM toe aan zijn programma als Audi Sport klantenteam. “Het is inderdaad een goed gevuld programma en het zal niet eenvoudig zijn om dit allemaal in goede banen te leiden”, erkent Vincent Vosse, de Team Principal. “We zijn zeer trots om in onze ateliers zoveel rijders en zoveel personen te mogen ontvangen die voor WRT werken. We konden eigenlijk niet beter omringd zijn! Tien jaar geleden, toen we Team WRT boven de doopvont hielden, had ik nooit durven dromen van een programma zoals dat we vanavond onthullen. En ik had bovendien nooit durven hopen dat we in een enkel decennium tijd zoveel succes zouden kennen!"

"Ik hoop vanzelfsprekend dat nieuwe successen weldra zullen volgen. Aangezien de activiteiten steeds bleven groeien, moesten we constant onze organisatie herbekijken en ik ben dan ook zeer blij dat ik kan werken met zoveel getalenteerde mensen. Er zijn heel wat nieuwe gezichten en, meer dan ooit, mensen die ons vervoegen van over de hele wereld. Er zijn ook heel wat jonge medewerkers, wat uiteraard zeer positief is. Nu is het een kwestie van sterk voor de dag te komen. Maar ik kan je garanderen dat we allemaal enorm gemotiveerd zijn om hier een succesverhaal van te maken!”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS