Formule 1

Max Verstappen: "Ik ga eerst mijn PC van het balkon afgooien en een nieuwe kopen, haha!"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 2 april 2020 05:09 • Print artikel

Na zijn overtuigende winst in de eerste race van de vijfde ronde van ‘Real Racers Never Quit by Team Redline’, kende Max Verstappen grote pech in de tweede virtuele race op het Braziliaanse circuit Interlagos. Verstappen geeft tekst en uitleg over de technische problemen.

Max Verstappen voor Lando Norris

“Mijn PC crashte, zo simpel is het! Dat is jammer, want de snelheid was goed”, geeft Max toe op Verstappen.nl. “Toen ik terugkwam zag ik dat er al veel mensen uitgevallen waren, dus ik dacht: ik probeer vier of vijf ronden te rijden en dan zien we wel waar we uitkomen. Uiteindelijk kwam ik net buiten de punten terecht, dus al met al was het niet al te slecht. Ik had graag voor in het veld meegedaan.”

De Aston Martin Red Bull Racing-coureur is desondanks te spreken over het Autódromo José Carlos Pace, waar tijdens deze editie online op geracet werd: “Ik vind het een leuk circuit. Er zijn niet heel veel bochten, maar het is erg leuk om op te rijden. Het is ook goed racen op deze baan en vooral met deze groep coureurs is dat erg leuk. We zullen vrijdag zien waar we dan gaan racen. Maar ik ga eerst mijn PC van het balkon afgooien en een nieuwe kopen, haha!.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS