Formule 1

LIVE Real Racers Never Quit round 5 met Max Verstappen in een BMW M8 GTE

Uitgegeven door Bas Kaligis • 1 april 2020 17:20 • Print artikel

LIVE Real Racers Never Quit round 5 met Max Verstappen in een BMW M8 GTE! Nu de eerste acht Formule 1 GP's van 2020 al zijn afgelast, dan wel uitgesteld en diverse evenementen in de autosport zijn verplaatst vanwege de wereldwijde pandemie van het coronavirus, vermaken de piloten zich met e-racen. Max Verstappen een van de prominente leden van Team Redline, staat er om bekend dat hij graag simulatie-spellen speelt. Zijn team heeft meerdaagse evenementen opgezet: ‘Real Racers Never Quit’. De evenementen bestaan volledig uit simraces, die over twee weken verdeeld zijn. Buiten Verstappen ook deelname van diverse Nederlandse coureurs. Tussen de meer dan 40 rijders ook de McLaren F1-coureur Lando Norris en de Belg Stoffel Vandoorne.

LIVE Real Racers Never Quit round 5 met Max Verstappen in een BMW M8 GTE

Er gaat geracet worden op zes avonden, waarvan de eerste vier afgelopen maandag op 23 maart, woensdag 25 maart, vrijdag 27 maart en maandag 30 maart waren. Vanavond is om 21.00 uur de vijfde ronde. Max Verstappen en zijn concurrenten racen nu met een BMW M8 GTE. De racedagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag. Dit betekent dat Verstappen, die het tegen veertig andere professionele coureurs opneemt, niet meer dan twaalf keer in een korte periode gaat rijden. Volgens Team Redline namen de coureurs zelf het initiatief tot het evenement.

Uitzendschema “Real Racers Never Quit by Team Redline"
Maandag 23 March, 21.00 (al verreden, uitslag)

Woensdag 25 March, 21.00 (al verreden, uitslag)

Vrijdag 27 March, 21.00 (al verreden, uitslag)

Maandag 30 March, 21.00 (al verreden, uitslag)

Woensdag 1 April, 21.00

Vrijdag 3 April, 21.00

De wedstrijden zijn live te volgen via live.teamredline.com en de officiële YouTube- en https://www.twitch.tv/teamredline-kanalen van het Team Red Line.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS