Formule 1

LINE-UP: Na Red Bull Racing maakt ook Toro Rosso de coureurs voor 2020 bekend

Uitgegeven door Wim Boekel • 12 november 2019 10:59 • Print artikel

Met de bevestiging van Alexander Albon bij Red Bull is de line-up ook bij Toro Rosso rond. Zo bevestigt het team dat Daniil Kvyat en Pierre Gasly ook in 2020 voor het Formule 1-team uit Faenza rijden.

Toro Rosso gaat door met Daniil Kvyat en Pierre Gasly

“Ik ben echt blij om door te gaan met het team in 2020 en ik ben er zeker van dat we gave uitdagingen voor ons hebben”, reageerde Gasly opgetogen. “Toro Rosso heeft me altijd jaar na jaar de beste kansen gegeven en het is fantastisch om een onderdeel van deze reis te zijn. Ik ben opgewonden om te zien wat we in 2020 samen kunnen bereiken.”

Ook zijn teamgenoot Kvyat, die indruk maakte in 2019 en zelfs de tweede coureur was die met de Honda-motor op het podium stond, is blij met zijn langere verblijf. “Ik ben echt blij, omdat ik me met iedereen hier erg op mijn gemak voel. Ik ken het team en zij kennen me erg goed, dus is het makkelijk om iedereen te begrijpen”, zegt de Rus. “We hebben samen mooie dingen bereikt, zoals het podium dit jaar in Duitsland. Dus ik hoop om volgend jaar wederom een erg sterk seizoen aan dit team te leveren. Ik ben dankbaar voor de kans om door te gaan in de Formule 1 en ik stel me in staat om de best mogelijke prestatie voor volgend jaar te tonen. Ik kijk uit naar mooiere tijden samen.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS