Formule 1

Nieuwe zakelijke partner voor Max Verstappen: "We zijn hier om de dingen anders te doen"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 november 2019 11:34 • Print artikel

CarNext.com, de pan-Europese marktplaats voor kwalitatieve jong gebruikte auto’s, maakt vandaag bekend dat het met ingang van 2020 zal samenwerken met Formule 1-coureur Max Verstappen. In de meerjarige verbintenis, werken CarNext.com en Verstappen samen in alle 23 Europese landen waarin CarNext.com actief is, zoals Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje, Nederland, België, Frankrijk, Polen en Turkije.

Max Verstappen Car Next racexpress

Met deze samenwerking zal de 22-jarige Verstappen CarNext.com vertegenwoordigen in haar communicatie en merkbekendheid creëren onder klanten en de auto-industrie als geheel.

Ewout van Jarwaarde, CEO CarNext.com: “Onze klanten staan bij CarNext.com echt op de eerste plaats. We zetten altijd de stap extra en innoveren continue om de meest betrouwbare manier te bieden om een gebruikte auto te kopen of te financieren. We zijn hier om de dingen anders te doen en de status quo te challengen. We groeien, en het is onze missie om onze unieke propositie in Europa uit te rollen. Wij geloven in het overtreffen van de verwachtingen en zijn altijd op zoek naar partners die hetzelfde doen om ons merk te versterken."

Nieuwe zakelijke partner voor Max Verstappen:

"Daarom ben ik heel trots dat ik onze samenwerking met Formule 1-coureur Max Verstappen mag aankondigen", vervolgt Van Jarwaarde. "Ik weet zeker dat we samen grenzen blijven verleggen en de status quo uitdagen. Zoals Max plezier brengt in het racen, brengt CarNext.com het plezier terug bij het kopen van je volgende auto.”

Max Verstappen laat weten: “Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met CarNext.com. Zij doen echt iets anders, bieden mensen een nieuwe manier om auto’s te kopen en zijn niet bang om een nieuwe standaard te creëren. Tegenwoordig kopen we bijna alles online, dus waarom geen auto’s? CarNext.com is hier om te winnen en ik kijk uit naar wat we samen kunnen bereiken.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS