Formule 1

Daniel Ricciardo positief over toekomst Renault na aantrekken Pat Fry: "Moedig om dingen te veranderen"

Uitgegeven door Bart • 12 november 2019 08:03 • Print artikel

Daniel Ricciardo is zeer te spreken over de ontwikkelingen bij Renault. Na het aantrekken van de ervaren engineer Pat Fry kijkt de voormalig teamgenoot van Max Verstappen uit naar komend seizoen 2020, nadat dit jaar niet verliep zoals hij graag gewenst had. De Fransen wilden het gat verder dichten naar de topteams, maar moet dit jaar zelfs klantenteam McLaren voor zich dulden.

Daniel Ricciardo


Fry verliet eerder dit jaar het team van McLaren en werkte in het verleden onder meer voor Ferrari en Benetton. "Toen ik bij Renault binnenkwam, waren er een paar onzekere factoren", zegt Ricciardo tegen GP Fans. "Dat wordt steeds beter geregeld en nu is Pat vastgelegd. Ik heb hem nog niet ontmoet of met hem gewerkt, maar het mag duidelijk zijn dat hij veel ervaring heeft. Dus ik kijk er naar uit om met hem te gaan werken."

"En ik zie ook dat het team inziet dat we sommige factoren moeten verbeteren. Het is goed dat ze daaraan werken en initiatieven nemen om dingen te verbeteren. Dan nog moeten we afwachten of de juiste beslissingen worden genomen, maar het getuigt van moed dat we willen veranderen. Daar heb ik veel respect voor."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS