Formule 1

Gene Haas twijfelt over toekomst van Haas F1 in de Formule 1: "Grootste probleem is..."

Uitgegeven door Bart • 11 november 2019 14:27 • Print artikel

Teameigenaar Gene Haas heeft grote twijfels of hij na 2020 door moet gaan met zijn team Haas F1. Dat stelt teambaas Gunther Steiner nadat hij zich moest verantwoorden voor de magere prestaties van dit seizoen. Nu de nieuwe regels voor vanaf 2021 duidelijk zijn, vraagt de eigenaar van het Amerikaanse team zich af of hij zich langer aan de F1 wil verbinden.

Romain Grosjean


"Zijn grootste probleem is de prestatie van het team", zegt Steiner in een interview met Racer. "Wie is er geïnteresseerd in de F1-status als je er geen geld mee verdient? Het is een grote investering. Gene is als iedere andere goede zakenman. Hij moet overwegen wat hij wil gaan doen, maar volgens mij staat hij er niet negatief tegenover. Natuurlijk heeft hij zijn twijfels, maar dat heeft iedereen. Dat is normaal bij zaken doen."

Haas staat bij de constructeurs met 28 punten op de voorlaatste plaats en houdt alleen het team van Williams onder zich. Kevin Magnussen nam 20 punten voor zijn rekening, Romain Grosjean zorgde voor de overige 8 punten.MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS