Formule 1

Nog steeds oud zeer bij Carlos Sainz ten opzichte van Max Verstappen?: "Als hij dat niet doet, wordt hij niet één keer wereldkampioen"

Uitgegeven door Wim Boekel • 22 augustus 2019 07:08 • Print artikel

Carlos Sainz denkt dat Max Verstappen misschien helemaal geen wereldkampioen wordt in de Formule 1. Volgens de McLaren-coureur moet Verstappen op dat moment eerst de juiste auto vinden. De kenners zien in de toekomst het gevecht om de wereldtitel tussen de Limburger en Charles Leclerc gaan. Sainz daarentegen denkt een rol in het gevecht te kunnen krijgen.

Max Verstappen Carlos Sainz

“Ik hoop dat McLaren een auto kan bouwen die Lando en ik kunnen gebruiken om op een dag tegen de jongens te vechten”, aldus Sainz tegen het Amerikaanse Motorsport. “Om aan te nemen dat het tussen Verstappen en Leclerc zal gaan, is voorbarig. Ik denk dat de situatie in de Formule 1 in 2021 enorm kan veranderen. Het kan erg goed zijn dat we andere mensen vooraan zien vechten. Het is een kwestie van wie op het moment in de juiste auto zit. Als Verstappen zich op het juiste moment bij het juiste team voegt, wint hij diverse wereldkampioenschappen, maar als hij dat niet doet, wordt hij niet één keer wereldkampioen. Dat is hoe het helaas werkt in de Formule 1.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS