Formule 1

"Als Ferrari op het circuit van Monza niet wint, dan gaan er koppen rollen!”

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 20 augustus 2019 06:57 • Print artikel

In het RTL-programma Slipstream wordt er natuurlijk vooruit gekeken naar de tweede seizoenshelft van het Formule 1-seizoen. Waar de analisten Kees van de Grint, Ernest Knoors en Allard Kalff nieuwsgierig naar zijn, hoe Ferrari er bij staat. Voor het kampioenschap zou het mooi zijn als er meer een drie-strijd komt tussen Mercedes, Red Bull met Max Verstappen en Ferrari.

Charles Leclerc

“Het zou mooi zijn als Ferrari zich ook wat meer gaat mee mengen in de strijd”, zei Ernest Knoors. “Dan krijg je ook wat meer dat het wat spannender wordt voorin. Dan zul je zien dat soms de Ferrari's voorin mee kunnen doen. En misschien kunnen die het Mercedes dan ook wat moeilijk maken.”

“Het is nu een strijd twee Mercedes auto's tegen een Red Bull”, vult Kees van de Grint nog aan. “Het is ook duidelijk dat de teamstrategie gaat werken en dat is altijd in het voordeel van Mercedes. Als de Ferrari's gaan mee doen dan is dat een factor waar Mercedes geen invloed op heeft. En ze moeten ook wel want als Ferrari in Monza niet wint dan gaan er koppen rollen.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS