Formule 1

“Max Verstappen zit op de juiste plek! Al die verhalen van hij moet weg, dat is een beetje makkelijk"

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 20 augustus 2019 05:08 • Print artikel

In Slipstream komen de Formule 1-analisten Kees van de Grint, Allard Kalff en Ernest Knoors nog even terug op de verhalen die in het begin van het seizoen speelden. Max Verstappen zou naar een ander team moeten overstappen omdat het niet geweldig ging. De F1-analisten vinden dat de Nederlander de juiste keuze heeft gemaakt om te blijven zitten. Hij zit nog niet bij het snelste team, maar wel bij het team wat hem het beste ligt.

Max Verstappen

“Max doet het gewoon heel erg goed”, zegt Ernest Knoors. “Maar al die verhalen van hij moet weg dat is een beetje makkelijk. De afgelopen races hebben wel laten zien dat de Formule 1 echt een teamsport is. En daarin zit Max gewoon op de juiste plek. Hij bouwt samen met het team aan de topprestaties en dat kan alleen maar beter worden."

Kees van de Grint is het helemaal met hem eens. “Hij zit nog niet bij het snelste team. Alleen hij heeft het vertrouwen van het team en iedereen is ontzettend gedreven. Hier kan hij groeien en ze kunnen nu sprongen maken om dichterbij te komen.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS