Formule 1

UPDATE: weersverwachting voor de 2019 Gamma Racing Days in Assen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 17 augustus 2019 04:07 • Print artikel

Weersvoorspelling Gamma Racing days TT-circuit Assen: Waar moeten de bezoekers rekening mee houden? Dit weekeinde worden er verschillende races gereden op het TT-Circuit van Assen. De Gamma Racing days vinden plaats op 17 augustus en 18 augustus. Natuurlijk is het dan ook belangrijk om te weten met wat voor weer de bezoekers en de coureurs rekening moeten houden.

Mazda Mx5 cup
Dit weekend wordt het weer bepaald door storingen met bewolking en regen. Na een natte start van de dag op zowel zaterdagochtend als zondagochtend, kunnen we gelukkig zowel zaterdag als zondag vooral 's middags ook wel wat zon verwachten.

Zaterdag is het met name in de ochtend regenachtig weer. In de loop van de middag wordt het uiteindelijk overal droog en vanuit het westen klaart het voorzichtig wat op. De maxima komen uit op een aangename 21 tot 23 graden Celsius. De zuidwestenwind is matig en aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Zondag veroorzaakt een storing vooral in het zuidoosten en oosten eerst regen. Daarna wordt het in de middag beter. Toch is een paraplu nog wel aan te raden, maar er valt op zondag al een stuk minder regen als op de zaterdag. De verwachting is dat het alleen in de ochtend gaat regenen en dat het in de loop van de dag droog blijft. Dan zijn de temperaturen rond de 19 graden.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS