Formule 1

Toto Wolff laat de naam Max Verstappen vallen voor Mercedes in 2021: "Dat is veel te ver weg"

Uitgegeven door Bart • 17 augustus 2019 07:16 • Print artikel

Mercedes gaat halverwege het seizoen 2019 riant aan de leiding. Ondanks de tegenstand van Ferrari en de felle Max Verstappen zijn de Zilderpijlen met Lewis Hamilton als coureur en als equipe bij de constructeurs de gedoodvergde winaars. Het Duitse team is volop met de invulling voor 2020 bezig. Het is de vraag wie dan de teamgenoot van de Brit gaat worden. De keuze lijkt te gaan tussen Valtteri Bottas en Esteban Ocon. Op de achtergrond is ook George Russell onderdeel van het team. Teambaas Toto Wolff is al jaren een fan van Verstappen en wie weet wat de toekomst brengt.

Verstappen Hamilton


In een gesprek met teambaas Toto Wolff laat de Gazzetta dello Sport de naam van Max Verstappen vallen. Niet voor 2020, maar wellicht voor 2021 als het contract van de Nederlander bij Red Bull is afgelopen. "Dat is veel te ver weg", stelt Wolff. "We vechten eerst voor de titel van 2019 en maken nu plannen voor 2020."

Voor de eerstvolgende races in Spa en Monza verwacht Wolff de meeste tegenstand van Ferrari en niet van Red Bull. "Dat heeft ook te maken met de heuvels. Ik verwacht in ieder geval wel dat Ferrari zeer sterk zal zijn."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS