Formule 1

Max Verstappen zet Lewis Hamilton onder druk! - Jos Verstappen: "Waarom zou hij reageren op geruchten?"

Uitgegeven door Wim Boekel • 15 augustus 2019 05:07 • Print artikel

Max Verstappen is als een van de weinige coureurs die Lewis Hamilton het vuur aan de schenen kan leggen. De Nederlandse Red Bull-coureur was de beste F1-coureur in de laatste vier races en volgens vader Jos Verstappen wordt Lewis Hamilton door zijn zoon onder druk gezet.

Max Verstappen Lewis Hamilton F1

“Als je ziet wat voor soort races Max heeft gereden, denk ik niet dat je verrast kunt zijn”, aldus Jos Verstappen tegen GrandPrx.news en hij denkt ook dat zijn zoon zowel Hamilton als Mercedes onder druk zet. “Je kunt dat zien door de dingen die Hamilton zegt. Waarom zou hij reageren op geruchten? Hij zegt dat de Honda-motor nu beter is dan de Mercedes, maar ik denk niet dat dit het geval is op de rechte stukken.”

Ook zegt Jos Verstappen dat zijn zoon cool blijft onder alle aandacht, zelfs na het behalen van de pole position in Hongarije. “Max heeft er niet over gesproken met me”, zei Verstappen senior. “Het maakt hem niet uit. Hij is totaal onbezorgd over dingen zoals dat.”

Volgens de Limburger ligt de focus van Max vooral op overwinningen en het wereldkampioenschap en blijft de coureur in 2020 bij Red Bull-Honda.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS