Formule 1

Robert Doornbos sleept met Red Bull racebuggy jumpende snowboardster Melissa Peperkamp over CM.com Circuit Zandvoort

Uitgegeven door Bas Kaligis • 8 februari 2021 18:12

Zandvoort - Olympisch snowboardster Melissa Peperkamp (16) snowboardde vandaag op CM.com Circuit Zandvoort met hulp van voormalig Red Bull Racing Formule 1-coureur Robert Doornbos. Unieke omstandigheden op het circuit, met sneeuwduinen van meer dan 40 cm hoog, kombochten, vangrails en Doornbos in een racebuggy waren de ingrediënten voor een spectaculaire middag.

Olympisch snowboardster en viervoudig Nederlands kampioen Melissa Peperkamp (16) snowboardde op CM.com Circuit Zandvoort met hulp van voormalig Red Bull Racing Formule 1-coureur Robert Doornbos

Melissa Peperkamp, afgelopen vier jaar Nederlands kampioen, rijdt normaal internationale wedstrijden in slopestyle en big air. Ze zou eigenlijk deze week naar Oostenrijk gaan voor een trainingskamp in de bergen, maar met deze winterse omstandigheden in eigen land liet ze de kans niet onbenut. CM.com Circuit Zandvoort is dan juist weer een locatie die vandaag niet gebruikt kon worden waar het voor bedoeld is.

Robert Doornbos en Melissa Peperkamp

Dus belde Melissa, oud Red Bull Racing Formule-1 coureur Robert Doornbos om haar te helpen. “Het was echt te gek”, vertelde een energieke Melissa. “We hoorden dat er veel sneeuw op het circuitterrein lag, dus hebben we Robert gebeld om even te komen. Op een gegeven moment reden we 70 kilometer per uur. En je kon heerlijk achter die buggy boarden.”

Robert Doornbos en snowboardster Melissa Peperkamp

Robert Doornbos vult aan: “Totaal andere omstandigheden dan we hier hopelijk over een paar maanden bij de F1 Heineken Dutch Grand Prix zien. Red Bull vroeg me of ik vandaag een dagje in de sneeuw op CM.com Circuit Zandvoort wilde rijden. Ja dan weet je dat je moet komen natuurlijk.”



Ben jij al een nieuw gratis lid van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS