Formule 1

Red Bull voorspelt successen met Max Verstappen en Ricciardo: "We kunnen winnen op.."

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 7 mei 2016 18:48 • Print artikel

Helmut Marko denkt dat Red Bull Racing nu met Max Verstappen en Daniel Ricciardo op bepaalde circuits races kan winnen dit jaar. Daarvoor zijn nog wel een paar upgrades nodig. Voor ons Nederlanders klinkt dit natuurlijk als muziek in de oren, omdat Max Verstappen natuurlijk enkele dagen geleden gepromoveerd is naar dit team. Volgens de Oostenrijker liggen de meeste kansen op circuits zonder hele lange rechte stukken.

Max Verstappen bij Red Bull Racing

"We zitten in de buurt van Williams. We kijken nu uit naar de volgende upgrade voor de power unit en zijn benieuwd hoeveel winst dat oplevert", zei Marko tegen de officiŽle Formule 1 website. "We zijn redelijk optimistisch. Als de cijfers kloppen, brengt het ons terug in de situatie waarin we op bepaalde circuits de race kunnen winnen. In Boedapest en Singapore bijvoorbeeld, circuits zonder lange rechte stukken."

Overstappen op Ziggo Sport, sneller internet, voordelig bellen, Replay TV en gratis Formule 1!
Ziggo voert een snelheidsverhoging door voor de Ziggo Pakketten met Connect Max. De snelheid van deze nieuwe pakketten gaat omhoog van 200Mbit/s naar 300Mbits/s download- en 30 Mbit/s uploadsnelheid. Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen. Dit seizoen zijn alle Formule 1-races rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS