Autosport NL • Dutch Supercar Challenge

LIVE-TIMING: Gamma Racing Days 2017 op het TT-circuit van Assen

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 5 augustus 2017 08:19 • Print artikel

ASSEN - Dit weekeinde is het zover! Naast de kwalificaties van motoren en zijspannen, beginnen de autoraces bij deGamma Racing Day op het TT-circuit in Assen. Bijna 100.000 mensen kunnen genieten van een weekend vol autosport en motorsport. Het programma is bomvol, behalve de vele races is er overal op het circuit wat te zien. Naast spectaculaire demo's van onder andere Formule 1-coureur Nico Hülkenberg in zijn F1-bolide zijn er diverse races voor superkarts, motoren en autosport. Deze zijn te volgen via de livetiming Gamma Racing Day Assen.

Formule 1 2017 Gamma Racing Day


Met een vol programma met races in de motorsport met de Yamaha R6 Dunlop Cup en het FIM Sidecar World Championship belooft het weer een daverend spektakel te worden in Assen. Verder is er veel autosport met de BOSS GP, NEC Formula Renault 2.0, NK Historische Toerwagens & GT's, Supercar GT en Superlights en de Supercar Sport.

Bekijk onderstaande livetiming voor de Gamma Raceday Assen:

Nog maar een paar dagen voor de volgende trekking van de Staatsloterij. Ben je op vakantie? Geen probleem! Koop dan je lot online. Check de info.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS