Formule 1

Zou Max Verstappen het volhouden in de Formule 1-auto's van zijn vader?

Uitgegeven door Wim Boekel • 3 december 2020 06:10 • Print artikel

In de jaren ’90 en het begin van deze eeuw reed Jos Verstappen in de Formule 1. Zijn zoon Max Verstappen heeft het stokje over genomen. De jongeling debuteerde bij Toro Rosso en rijdt nu voor Red Bull. David Coulthard ging met het tweetal in gesprek en gingen door wat belangrijke hedendaagse zaken van de sport.

Jos Verstappen en Max Verstappen Formule 1

Natuurlijk vragen de twee oud-F1-coureurs zich af of Max zich ook zou redden in de F1-bolides uit hun generatie. In het interview voor CarNext.com komen in ieder geval alle belangrijke onderwerpen aan bod en blijkt wel hoe benzine door de aderen van het drietal loopt.Youtube RaceXpress


Wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formule 1 of autosport of karting? Of van de automotive? Abonneer je dan ook eens op ons RaceXpress YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video's van Formule 1-teams, zoals Red Bull met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar maken ook onze eigen content met onder meer interviews met coureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS