Formule 1

Zou Adrian Newey Ferrari kunnen afwijzen voor een sensationele overstap naar Aston Martin?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 21 juni 2024 07:02

De toekomst van Adrian Newey in de F1, als hij ervoor kiest om in de sport te blijven, is nog niet beslist, maar het laatste gerucht plaatst de designlegende bij Aston Martin.

Adrian Newey F1


Newey zal het Red Bull F1-team halverwege 2025 verlaten, nadat hij vorige maand met 'gardening leave' is gegaan bij het F1-team. In deze periode zal hij voor wel Red Bull Racing werken aan de RB18 hypercar.

Naar verluidt heeft Newey onlangs de fabriek van Aston Martin bezocht voor een geheim bezoek, waarbij een bron aan PlanetF1.com aangaf dat er mogelijk al een contract was overeengekomen tussen de twee partijen.

Een verzoek om opheldering van Aston Martin werd beantwoord met een woordvoerder die zei: "Het Aston Martin Aramco F1-team is een zeer aantrekkelijk project met de visie van Lawrence Stroll, een state-of-the-art nieuwe Technology Campus en spannende samenwerkingen met Aramco en Honda. Veel hooggeplaatste personen uit alle geledingen van het team zijn verbonden aan het project, maar we kunnen nog niets aankondigen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS