Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Zakspeed, één van de meest succesvolle teams in Duitsland maakt plannen 2022 bekend

Uitgegeven door Pascal Wekema • 22 oktober 2021 08:39 • Print artikel

Eén van de meest succesvolle en gerenommeerde raceteams in Duitsland blijft in 2022 een vaste waarde in de ADAC GT Masters: het Zakspeed Mobil Krankenkasse Racing-team zal in 2022 opnieuw deelnemen met twee Mercedes-AMG GT3 Evo's in de serie en zal ook blijven rijden met twee Mercedes-AMG GT4 in de ADAC GT4 Duitsland. Vooruitlopend op het voorlaatste raceweekend van het Duitse GT-kampioenschap in Hockenheim dit weekend (22 tot 24 oktober), staat Zakspeed nog steeds goed gepositioneerd in de titelrace, na twee overwinningen in de laatste drie races, Igor Waliłko en voormalig kampioen Jules Gounon staan momenteel vijfde op de ranglijst.

Zakspeed ADAC GT Masters

"Het is fijn om voor het einde van het huidige seizoen de plannen voor volgend jaar bekend te kunnen maken. We maakten ons ADAC GT Masters-debuut in 2009 en zijn verheugd te kunnen zeggen dat de serie een vast onderdeel van ons GT-programma blijft”, zegt teambaas Peter Zakowski en hij sluit af: “Met dit in gedachten zullen we uiteraard ook blijven strijden in ADAC GT4 Duitsland". Zakspeed zal de drivers line-up voor zowel dat GT Masters als de GT4 op een later moment bekend maken.

Voor volgend jaar staan er zeven raceweekenden op het programma. In het weekend van 9 tot en met 11 juli zijn de ADAC GT Masters in ons land te gast. Er wordt dan gereden op het CM.com Circuit Zandvoort.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS