Formule 1

Yuki Tsunoda: "Onze sterke punten gebruiken en in de top tien strijden"

Uitgegeven door HJ van Keulen • 9 juli 2024 19:08

Yuki Tsunoda versloeg wederom zijn teamgenoot Daniel Ricciardo, maar toch had Visa Cash App RB de Grand Prix van Groot-Brittannië op meer gehoopt, maar de nieuwe updates hebben niet gebracht wat de Racing Bulls en hun rijders Daniel Ricciardo en Yuki Tsunoda hoopten. In Silverstone was het laatste WK-puntje voor Tsunoda met de tiende positie.

Yuki Tsunoda #22 2024 British Grand Prix

"Het was een goede maar zware race", zei Yuki Tsunoda. "Op basis van het tempo dat we in de vrije training hadden, wisten we dat het moeilijk zou worden om punten te scoren in droge omstandigheden, dus ik denk dat de natte omstandigheden ons hebben geholpen om het gat naar de auto's voor ons klein te houden."

"Normaal gesproken heb ik in vorige races de regen niet gewaardeerd, maar ik denk dat het ons nu heeft geholpen. Het is één punt en dat nemen we. Nu kijken we vooruit en gaan we verder, en ik ben enthousiast over wat we de afgelopen weekenden hebben geleerd voor de komende races voor de pauze. Hongarije heeft een mix van hoge en lage snelheden, dus hopelijk kunnen we onze sterke punten gebruiken en in de top tien strijden."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS