Formule 1

Wordt contract Max Verstappen snel open gebroken?: "Onderling vertrouwen veel belangrijker dan contract"

Uitgegeven door Bart • 24 januari 2022 18:31 • Print artikel

Max Verstappen ligt nog tot het einde van het seizoen 2023 onder contract bij Red Bull. Na het binnenhalen van de titel gaf de 24-jarige coureur aan nog wel 10 tot 15 jaar bij het team door te willen. De teamleiding, bestaande uit Christian Horner en Helmut Marko, wil uiteraard graag met Verstappen door. Het contract zou snel opengebroken worden, maar volgens Horner is dat niet essentieel.

Christian Horner Max Verstappen


"Onze relatie draait niet om een contract", aldus Horner in een reactie aan Speedcafe. "Het draait om onze band met elkaar. Toen Max bij het team kwam, was hij nog een jochie en nu is hij gegroeid tot een jonge man. Hij is met het team meegegroeid."

"De relatie die we met elkaar hebben en het onderlinge vertrouwen in elkaar is voor mij veel meer waard dan een stukje papier", zo beschrijft Horner de onderlinge band met de wereldkampioen. "Ik kijk ernaar uit om nog jarenlang met Max te racen en ik denk dat zijn beste jaren nog moeten komen."Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS