Formule 1

Williams-teambaas Jost Capito blij met contractverlenging 'stabiele' Alex Albon

Uitgegeven door Frank Korsel • 4 augustus 2022 06:00 • Print artikel

Alexander Albon zit nog eventjes vast aan het Formule 1-team van Williams en vice versa. De twee hebben een overeenkomst gesloten 'voor 2023 en daarna'.

Jost Capito

Alexander Albon rijdt zit dit seizoen voor de Britse formatie die vroeger werd geleid door Sir Frank Williams en Sir Patrick Head, later nam Claire Williams het stokje over. Sinds 2020 is het concern niet meer in handen van de familie Williams en is het in handen van Dorritol Capital. Sindsdien is Jost Capito de teambaas van het team en heeft het team weer een klein beetje uit het slop getrokken.

De Duitser, die vroeger namens Volkswagen in het WRC werkte, is enorm blij met het meerjarig contract dat is getekend met Albon: "Alex is een geweldige coureur en gewaardeerd lid van Williams Racing, dus we zijn verheugd te kunnen bevestigen dat we op lange termijn met hem zullen samenwerken. Alex brengt een geweldige mix van vaardigheden en inzichtelijke lessen die het team in de toekomst meer succes zullen brengen. Hij is een felle concurrent, is een populair en loyaal teamlid gebleken en we zijn verheugd dat hij ons een stabiele basis zal bieden om ons verder te ontwikkelen in dit nieuwe tijdperk."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS