Formule 1

Williams Racing voert kleine wijzigingen door aan de auto en hoopt probleem verholpen te hebben

Uitgegeven door Pascal Wekema • 15 april 2021 14:09

Dave Robson, hoofd performance van Williams Racing kijkt met vertrouwen naar de komende Grand Prix op Imola. Het team heeft veel geleerd van de afgelopen keer en verwacht dat de omstandigheden gelijk zullen zijn aan de vorige keer dat hier gereden werd.

Williams Racing

"We hebben een paar kleine aanpassingen aan de auto gedaan voornamelijk omdat Nicholas Latifi de vorige race uitviel en dat denken we nu verholpen te hebben", legde Robson uit.

"Imola is een snel, vloeiend circuit met een aantal lastige hoekcombinaties. De weersomstandigheden zouden vergelijkbaar moeten zijn met die van oktober en zolang het droog blijft, is het onwaarschijnlijk dat het weer een belangrijke factor is voor het weekend."

"Zowel George als Nicholas hebben hier vorig jaar goed gereden en goede afstellingen gevonden om de curbstones en tegen de klok in van de baan aan te kunnen. Als team kijken we er allemaal naar uit om voort te bouwen op de lessen die we zes maanden geleden hebben geleerd en weer een sterke prestatie neer te zetten op deze historische locatie", besloot Dave Robson.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS