Formule 1

Williams onthult Gulf-livery voor GP van Singapore, hun symbool van moedig, heldhaftig en onbevreesd zijn

Uitgegeven door Peter Vader • 15 september 2023 04:30

Williams Racing is verheugd om de op maat gemaakte Williams Racing x Gulf Oil International-livery, verkozen tot ‘Bolder Than Bold’, te onthullen. Met dit kleurenschema zullen de Williams-bolides te zien zijn tijdens de resterende Grands Prix van dit jaar in Singapore, Japan en Qatar. Er werden maar liefst 180.000 stemmen uitgebracht in de zwaarbevochten competitie, die was ontworpen om de geest van twee iconische autosportmerken te vieren en die klaar staat om een historisch moment op het circuit te bezorgen.

Williams_Gulf_livery_Singapore 1

Deze kleurstelling viert de durf van degenen die vastbesloten zijn hun stempel te drukken, vooruitgang te blijven boeken en grenzen te verleggen. Het belichaamt meer dan alleen maar moedig, heldhaftig of onbevreesd zijn. Het vertegenwoordigt een onwankelbare toewijding om nooit op te geven en uitdagingen altijd met vertrouwen tegemoet te treden. Gulf en Williams Racing delen een vastberaden geloof in durf op en naast de baan.

Williams_Gulf_livery_Singapore 2


Williams_Gulf_livery_Singapore 3
Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS