Formule 1

Wie wordt de teamgenoot van Max Verstappen in 2021? "Het gaat zeker voor de kerst zijn"

Uitgegeven door Wim Boekel • 2 oktober 2020 04:02 • Print artikel

Wie wordt volgend jaar de teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull. Na Pierre Gasly kan ook Alex Albon niet de snelheid uit de auto halen zoals de Nederlander. Toch zegt F1-teambaas Christian Horner dat het de intentie is om door te gaan met de Britse Thai.

Max Verstappen F1 Red Bull Racing

“Het gaat zeker voor de kerst zijn”, aldus Horner tegen Formula Spy. “Het mag duidelijk zijn dat alle coureurs bij Red Bull onder een meerjarig contract staan. Dus de triggers zijn op verschillende momenten in de tijd in hun contract, maar het gaat zeker later in de herfst zijn. Onze intentie is om Alex te behouden, hij levert goed werk. Hij moet alleen bouwen op de prestaties die hij neerzette in Mugello en duidelijk doorgaan met die ontwikkelingen.”

“Wat betreft Pierre, hij doet fantastisch werk bij Alpha Tauri. Hij past goed bij ze, ze genieten binnen het team van hem en hun ambities als team. Ze zijn veranderd, dus hebben ervaring nodig en een competitieve coureur. Onze intentie is absoluut om onze huidige coureurs te behouden. Alex is onze voorkeurskeuze. Het is onvermijdelijk dat je je bewust moet zijn van de andere opties, maar het is onze absolute voorkeur en waarschijnlijk dat we de bestaande line-up van coureurs behouden, die we momenteel hebben.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS