Formule 1

Welke vrouwennaam krijgt de AMR21 van Sebastian Vettel? "Ik denk de naam van een Bond-girl"

Uitgegeven door Bart • 4 maart 2021 18:02 • Print artikel

Sebastian Vettel geeft zijn auto's al jarenlang een naam. In het verleden reed de nu 33-jarige Duitser onder meer met Lucious Liz/Randy Mandy, Kinky Kylie, Abbey, Hungry Heidi, Julie en Lucilla. Ook zijn nieuwe Aston Martin AMR21 zal een naam gaan krijgen, maar Vettel is er nog niet uit.

Aston Martin AMR21


Bij de presentatie van Aston Martin gaf Vettel toe dat hij er nog over na moet denken, maar dat James Bond hem goede inspiratie zal geven. "James ligt een beetje te veel voor de hand, maar ik wil wel iets doen rondom het James Bond-thema. Het is altijd iets grappigs geweest en ook altijd een vrouwennaam, dus ik ga me maar eens verdiepen in de Bond-girls. Ik wilde voorstellen om ze allemaal te ontmoeten, maar sommigen hebben de leeftijd van mijn oma, haha."

Daniel Craig, de acteur die al jarenlang James Bond speelt, had een rolletje bij de presentatie van de Aston Martin AMR21.Ben jij al gratis lid van het RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS