Autosport Internationaal Toerwagens • Supercars

Welke Supercars kun je op 9 juni verwachten tijden SuperCar Sunday op TT Circuit Assen

Uitgegeven door HJ van Keulen • 31 mei 2024 12:50

Ben je benieuwd naar de Supercars en Hypercars die je kunt bewonderen tijdens SuperCar Sunday? Hier alvast een kleine Line-Up van de auto's die je kan verwachten tijden SuperCar Sunday op 9 juni op TT Circuit Assen. SuperCar Sunday is niet alleen een showcase van luxe auto's, maar ook een viering van de autogemeenschap en de passie voor snelheid en elegantie op vier wielen. Het is een kans voor mensen om hun droomauto's van dichtbij te zien, te fotograferen en ervaringen te delen met anderen die dezelfde fascinatie delen voor deze iconische voertuigen.

SuperCar Sunday Line-Up

▼Lamborghini Revuelto

De 1015 pk sterke opvolger van de Aventador, met een topsnelheid van meer dan 350 km/u, zal te zien en te horen zijn op Assen.

Lamborghini Revuelto - >Ferrari 812 Competizione

Ferrari 812 Competizione▲
We verwachten meerdere 812 Competizione's, waaronder een opvallende blauw/gele coupé die ook de baan op zal gaan.


▼McLaren Twins
De McLaren Twins komen met hun volledige line-up, waaronder de Senna, Senna GTR, twee 600 LT’s en de vlammen schietende 650S Spider.

McLaren Twins - Lamborghini Aventador SVJ

Lamborghini Aventador SVJ▲
De extreem luide Aventador SVJ, met een gelimiteerde oplage van 900 stuks en een Gintani-uitlaat, maakt zijn opwachting op Assen.


▼LaFerrari
De hypercar LaFerrari met 963 pk zal niet alleen te zien zijn, maar ook de baan op gaan voor een spectaculaire show.

LaFerrari - Porsche Techart GT

Porsche Techart GT▲
Een zeer bijzondere tot 800 pk getunede Porsche 911 Turbo van Techart, in donkergroen met carbon details, is een one of a kind cabrio die je niet wilt missen.


▼Ferrari Monza SP2
De unieke Ferrari Monza SP2, een zeldzaamheid met slechts 499 gebouwde exemplaren, zal te bewonderen zijn op SuperCar Sunday.

Ferrari Monza SP2 - Bugatti Chiron

Bugatti Chiron▲
De 1500 pk sterke Bugatti Chiron, de duurste Chiron ooit op Nederlands kenteken, zal aanwezig zijn en je versteld doen staan.


▼Porsche 911 GT3 RS
Verschillende varianten van de Porsche 911 GT3 RS (997, 991 en 992) zullen aanwezig zijn, inclusief de luidste van Nederland.

Porsche 911 GT3 RS - RevWorks

RevWorks▲
Na het succes van Modified at IAMS brengt RevWorks het Modified concept naar SuperCar Sunday met een mix van show en actie.

Mis deze kans niet om enkele van de meest exclusieve en krachtige auto's ter wereld van dichtbij te bewonderen en te ervaren tijdens SuperCar Sunday.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS